A Place to Stand TUR

 

Durdugumuz Yer:
Zorlayici, Karisik ve Belirsiz Zamanlarin Ustesinden Gelmek

Yeni Ozel Bir Program


Gecirmekte oldugumuz bu sira disi zamanlarda Bir Forum Lideri ile Iletisimde Olma toplantilarina ek olarak Landmark ayrica yeni bir ek program daha sagliyor. Yeni Programin adi Durdugumuz Yer: Zorlayici, Karisik ve Belirsiz Zamanlarin Ustunden Gelmek. Bu iki dersden olusan program Zoom uzerinden verilecek olup, Forum mezunlarindan ucret alinmayacaktir.

 

Bu programa diger Landmark Forum Mezunlari ile birlikte katilarak Olan ile saglam bir iliski kurma firsatina sahip olacaksiniz, yasadiginiz durum ve kosullara ve bu kosullarin realitesine dair ayaklarinizi saglam basmanizi saglayan bir alan yaratmis olacaksiniz.

 

Bu egitimi mumkun oldugunca tum mezunlarimiza sunmak istiyoruz ve bu iki derslik programda yerler sinirli oldugu icin simdiden ozur diliyoruz. (Yerler sinirli oldugu icin lutfen sadece bir programa kaydolun, diger mezunlarin haklarina saygi duyun.)

 

Bu online programa kayit ilk basvuran yerini alir sistemine gore olacak. Ulasamadigimiz mezunlar olabilecegi icin bu programa katilmak isteyecegini dusundugunuz tum mezunlara bu email gonderin lutfen. (Dunyanin degisik bolgelerinde bu program degisik gunlerde veriliyor, ve bu gunler ve saatlerin detaylarini paylasiyoruz.)

 

 

ZOOM KONUSMASINDA OLMAK ICIN ONEMLI NOTLAR:
Daha once neredeyse hic bu sekilde bir Zoom Webiner yapmadik. Sizi bu Webinerdeki belirli realitelere dair bilgilendirmek isteriz ki sizleri yaniltici beklentilerle birakmis olmayalim:

  1. Guclu ve calisir bir internet baglantiniz olmali.
  2. Teknik olarak size program oncesi, sirasinda veya sonrasinda destek saglayamayacagiz.
  3. Eger devamli Zoom Webinerlerine katilan biri degilseniz ki Zoom Webineri Zoom Toplantilarindan farkli, size onerimiz baslama saatinden 15 dakika once hatta girmeniz. Bu size Teknik bir zorluk yasarsaniz onu cozmek adina vakit saglayacaktir. (Tekrar soylemek istiyoruz,eger bir problem yasarsaniz malesef teknik olarak destek veremeyecegiz.)
  4. Sistemin calistigindan emin olmak icin buraya simdi veya programin baslamasaindan once tiklayip test ediniz.

Oldugunuz kisi icin ve hayatinizdaki kisiler ve hayatin kendisinde yarattiginiz fark icin tesekkur ederim.